(0)

Snön faller tät på Mistletoe Square

e-bok


Årets stora julroman av bästsäljande Ali McNamara!

"Sökes: Erfaren skribent för att dokumentera historien om ett hus och dess familj. Kost och logi ingår. Obs! Den sökande måste älska julen."

Elle är arbetslös och snart hemlös och känner att hon har tappat fotfästet i livet. När hon ser en jobbannons som tycks kunna lösa hennes problem blir glädjen kortvarig: Elle tycker nämligen inte om julen. Trots det ansöker hon och tappar hakan när hon faktiskt får tjänsten.

I huset på Mistletoe Square träffar hon den excentriska äldre kvinnan Estelle och hennes hushållerska Angela. Estelle vill skriva en bok om allt hon upplevt genom livet och till det behöver hon Elles hjälp. Men det visar sig snart att historierna som den gamla kvinnan bär på bjuder på många överraskningar … Och ju större inblick Elle får i Estelles och husets historia, desto mer undrar hon vad som kommer att avslöjas längs vägen. Samtidigt kan hon inte låta bli att fundera över sin egen historia och anledningen till att hon avskyr julen så mycket. Och när hon lär känna Ben, som bor i grannhuset, kompliceras allt ännu mer.

"Snön faller tät på Mistletoe Square" är en fristående julroman som sprakar av romantik och värme. Ali McNamara har tidigare rönt stora framgångar med sin serie om St Felix i Cornwall.