(9)

Skymningspojken

ljudbok och e-bok


Ett Stephen King-mysterium för slukarÄldern

Sen lÀste hon: NioÄrig pojke erkÀnner mord. Om pojken var nio Är dÄ, och det var fyra Är sedan - sÄ passade Äldern perfekt in pÄ Joel. Det kunde verkligen vara han.

Allt i Sagas liv borde vara fantastiskt. Hon hĂ€nger med kompisar, flirtar med skolans snyggaste kille och har vĂ€rldens bĂ€sta familj. ÄndĂ„ bĂ€r hon nĂ„got tungt inom sig, en hemlighet som ingen annan kĂ€nner till. Och sĂ„ börjar en ny kille pĂ„ skolan. Joel. NĂ€r Saga tar Joels hand i korridoren kĂ€nner hon en stöt genom kroppen. Som om nĂ„got magiskt skjuter genom dem, blixtrar eller stötar. Och sedan kallar han henne Jess. Det förĂ€ndrar allt.

Mötet med skolans nya kille blir upptrappningen till det som ska komma att förÀndra hela Sagas liv. Vad Àr det för mörker som vilar över Joels familj? Vad hÀnde med Sagas före detta bÀsta kompis den dÀr dagen för ett Är sedan? Och hur vet man att nÄgon Àr oskyldig till nÄgot, om alla andra sÀger motsatsen?

Per Simonsson jobbar som regissör och manusförfattare. Han har regisserat och skrivit tvÄ julkalendrar, Tjuvarnas Jul och Selmas Saga som Àr hans originalidéer. Han har ocksÄ skrivit tvÄ bokserier tillsammans med Stefan Roos: Klappsnappar-serien för Opal och Egon-HÀlften Alien för Lilla Piratförlaget, samt gjort en massa tv-serier och en film.