(13)

Skymning

ljudbok och e-bok


VÄNSKAP, SVEK OCH SNILLRIKA BROTT UNDER EN ENDA KVÄLL

NÀr 13-Äriga Hedvig och Jakob stöter pÄ varandra en kall höstlovskvÀll har det gÄtt tvÄ Är sedan den ödesdigra dagen pÄ stranden. Dagen dÄ allt förÀndrades och de blev som frÀmlingar för varandra. Vad de inte vet dÀr de stÄr mittemot varandra i oktobermörkret Àr att ett brott begÄs bara en liten bit bort.

I Tofstaholms herrgÄrd har en mystisk figur tagit sig in genom kÀllarfönstret för att stjÀla en vÀldigt speciell tavla förestÀllande den gamla bulldoggen Felix. Tavlan Àr det enda som grevinnan och influencern Fiona Àrvt av sin far som dött under dunkla omstÀndigheter en mÄnad tidigare.

Samtidigt som Hedvig och Jakob tvingas hantera sitt sÄriga förflutna blir de indragna i jakten pÄ den gÄtfulla taveltjuven. De tvÄ tonÄringarna blir snabbt medvetna om att de inte kan lita pÄ nÄgon förutom varandra.

SKYMNING Àr den första boken i Höstlovstrilogin. Böckerna utspelar sig under tvÄ dagar i vackra Tofstaholm, den lilla byn dÀr inget Àr som det verkar. Förutom att vara en modern, fartfylld och komplex deckarhistoria för bÄde vana och ovana lÀsare, Àr det en finstÀmd berÀttelse om vÀnskap och svek. Boken Àr rikt illustrerad med 20 helsidesbilder av den hyllade illustratören Reine Rosenberg.