(91)

Skurkskolan

ljudbok och e-bok


Det Ă€r dags för det Ă„rliga intrĂ€desprovet till SuperhjĂ€lteskolan, och Ă€ven om tolvĂ„riga Stephanie tycker att superhjĂ€ltar egentligen Ă€r ganska töntiga, Ă€r alternativet – den trĂ„kiga kontors-trĂ„k-skolan – Ă€nnu mindre lockande. Men vad hon inte vet Ă€r att det finns en tredje möjlighet, Skurkskolan, som hon visar sig vara som klippt och skuren för.

PÄ Skurkskolan lÀr man sig konsten att smyga, parkour för ondska och nunchucks för nybörjare. DÀr finns galna rektorn, Illavarslande Illvar, Bödeln och en minst sagt störande minirobot. DÀr finns ocksÄ vÀnnen Sven, som bÀr pÄ ett otroligt mörker inom sig, tror han i alla fall, och stöddiga Waldemar som har nÄgot skumt i görningen. SÄ stÄr Skurk-vs-HjÀlteturneringen för dörren och Stephanie tvingas möta sin Àrkerival, superhjÀlteeleven Kajsa.


UpplÀsare: Emil Beer
LĂ€ngd:

4.8

91 recensioner

Keillyn

2024-04-23

Jag har den i bok, men annars Ă€r den jĂ€tte bra och rolig. Den Ă€r bra att lĂ€sa (lyssna) om man vill ha nĂ„got att skratta Ă„t, den Ă€r mer som en komedi bok Ă€n action, mysterie eller spĂ€nning bok📕

Per

2024-04-23

Den Àr ganska bra!

Elin

2024-04-22

JĂ€tte bar det bĂ€sta boken i hela vĂ€rden SpĂ€nning ett roligt namn pĂ„ pardonens namn đŸ‘đŸŸđŸ‘đŸŸđŸ˜