(106)

Skinnad, styckad & serverad

ljudbok


Katherine Knight serverade hÀmnd pÄ vÀrsta tÀnkbara sÀtt: slaktaren med en fascination för knivar slaktade sin pojkvÀn och tillagade hans kroppsdelar i en motbjudande gryta.

Katherine Mary Knight var skicklig med knivar, och det skulle hon fÄ nytta av. Hon föddes 1955 i landsorten Aberdeen i New South Wales, Australien och var dotter till en slaktare. Hennes uppfostran var okontrollerad - hon bodde med sin alkoholiserade pappa och misshandlade mamma samt flera syskon. Knights utvecklingsÄr var allt annat Àn lyckliga. 1974 var Knight 16 Är nÀr hon slutade skolan och började jobba för företaget dÀr hennes pappa arbetade. Hon blev snabbt skicklig pÄ att slakta djur och kÀnde att hon hörde hemma pÄ ett sÀtt som hon aldrig tidigare gjort. Hon verkade tycka om att arbeta med knivar och blev hÀnförd av synen av slakt ... Vad hÀnde egentligen mellan Katherine Knight och hennes pojkvÀn den dÀr ödesdigra dagen? Och vad skulle konsekvenserna bli?

KÄNDA BROTTSFALL Ă€r en serie om de mest skakande brottsfallen som bĂ„de fĂ€ngslat och förfĂ€rat omvĂ€rlden. I kortare artiklar och reportage fĂ„r vi en inblick i de brottsfall som fortsĂ€tter att intressera Ă€n idag.

Ursprungligen publicerad av Orage.



3.1

106 recensioner

Joline

2023-09-25

lite kort

Charlie

2020-09-03

Önskar att dem var lite lĂ€ngre

Ebba

2020-06-17

SĂ„ intressant