(85)

Sjukt pinsamt

ljudbok och e-bok


Juno Àr arg. Verkligen arg. Mest pÄ sin knÀppa mamma som har börjat vlogga. Det Àr sÄ sjukt pinsamt alltihop. Men hon Àr ocksÄ arg pÄ att hon har fÄtt byta skola, nÀr hennes vanliga skola plötsligt mÄste renoveras. För Juno kÀnns det visserligen inte jÀttekonstigt att gÄ ensam genom korridorerna, hon har alltid tyckt om att vara för sig sjÀlv. Men ÀndÄ.

SÄ trÀffar hon Vanten, en tjej med en attityd som stÀmmer överens med hennes knallblÄ dreadlocks. Vanten Àr cool, men ocksÄ snÀll. Och ganska vild, vilket konstigt nog fÄr Juno att bli Ànnu mer nyfiken pÄ henne.

Vanten visar Juno massa nya saker, till exempel hur man snattar och hur man sminkar sig snyggt. Och Juno tycker det Ă€r SÅ skönt att nĂ„gon lyssnar nĂ€r hon klagar pĂ„ sin mamma. Hon blir vĂ€ldigt förvĂ„nad nĂ€r Vanten mumlar att hon minsann skulle vara glad om hon hade en mamma som Junos.

En dag nÀr de ska hÀnga hemma hos Vanten, slÄr Vanten igen dörren rakt i Junos ansikte. Vanten kommer dessutom inte till skolan pÄ ett par dagar. NÀr Juno försöker ta reda pÄ vad som hÀnt blir hon chockad. Vanten har det verkligen inte sÄ lÀtt.



4.1

85 recensioner

Lykke

2022-09-22

Det var jĂ€tte konstigt att din har ”hamburgaregubben” och ”saltkar” och alla var sĂ„ ointresserade av det som egentligen hĂ€nde i bloggen sĂ„ jag var nĂ€ra att kasta mobilen i golvet för jag fick halft panik och halft blev sĂ„Ă„Ă„Ă„ arg

Ida

2022-05-09

Älskar den hĂ€r boken och vill gĂ€rna att det blir en femma💕

Anonym

2022-01-16

JĂ€ttebra