(35)

Showgirl

ljudbok och e-bok


"Rummet Ă€r fullt av halvnakna kvinnor och mĂ€n, höga pĂ„ kĂ€nslan av en lyckad förestĂ€llning – glada över att ha klarat Ă€nnu en natt tillsammans. Nu slappnar de av, pĂ„ sina egna sĂ€tt. I ena hörnet ser Ella tvĂ„ tjejer gĂ„ ned pĂ„ en av de manliga dansöserna. Hon ser tvĂ„ tjejer slingrade kring varandra i en het kyss, och resten av rummet Ă€r fullt av skratt, av ljudet frĂ„n en kork som lĂ€mnar en flaska bubbel och svaga stönanden."

De tvĂ„ senaste somrarna har Ella utforskat sin sexualitet och fann pĂ„ sĂ„ sĂ€tt sig sjĂ€lv. Den hĂ€r sommaren tar hon det sista steget mot fullĂ€ndning – trots sin examen ger Ella sig in i showindustrin som dansös pĂ„ en Burlesqueklubb. I rampljuset blir hon levande och nĂ€r showen Ă€r över nĂ„r hon nya höjder av njutning med nyfunna vĂ€nner ... Verkligheten kĂ€nns avlĂ€gsen men nĂ€r den en kvĂ€ll kommer och knackar pĂ„ dörren tvingas Ella fundera pĂ„ vad hon egentligen vill. Ska hon fortsĂ€tta ljuga för sin familj, sina vĂ€nner – för sig sjĂ€lv?

Showgirl Àr den andra delen i serien om Ella, en ung, oerfaren kvinna upptÀcker sig sjÀlv och sin sexualitet. Showgirl Àr den fristÄende uppföljaren till Camgirl och Sugargirl.

Lisa Vild Àr en pseudonym för en svensk författare av erotiska noveller. Hon utforskar i sina noveller kÀnsliga, men kittlande, Àmnen. Lisa tycker att sex borde vara nÄgot för alla och vill med sina noveller normalisera och nyansera bilden av vad sex Àr. Om det hon skriver Àr sjÀlvupplevt eller inte lÄter vi dock vara osagt.