(14)

(S)Ex Libris - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Jag kysser honom tillbaka. Min tunga mot hans. Jag kÀnner hur det nÀstan knyter sig i mellangÀrdet nÀr han trycker sig lite hÄrdare emot mig och hans tunga tar sig lÀngre in i min mun. Ett lÀtt stön kommer ifrÄn mig. Jag har ena handen om hans nacke och den andra om hans rygg."

Emma ska köpa cava inför alla hjÀrtans dag med sin vÀn men upptÀcker förskrÀckt att hon inte har plÄnboken med sig. DÄ minns hon att hon har gamla böcker i sin bil som hon tÀnkt ta till ett antikvariat och kanske kan hon fÄ tillrÀckligt med pengar för dem för att köpa en flaska cava. I den lilla butiken möter hon en ung och trevlig man som hon inte kan glömma bort under kvÀllen och hon ÄtervÀnder till butiken för ett nytt möte med honom.

Maria Gustafsson, som har ett passionerat intresse för mat och dryck, har ett förflutet som krögare och Ă€r fortfarande aktiv inom restaurangnĂ€ringen i SkĂ„ne. Intresset för litteratur har alltid funnits och en önskan om att sjĂ€lv fĂ„ skriva besannades nĂ€r corona-pandemin gjorde att arbetstillfĂ€llena inom krogvĂ€rlden minskade betĂ€nkligt. Plötsligt fanns det tid till att sĂ€tta nĂ„got pĂ„ prĂ€nt. I ungdomen har Maria bĂ„de studerat och arbetat mycket utomlands i sĂ„vĂ€l Moskva som London och Berlin – en turbulent tid som kanske kan inspirera till framtida berĂ€ttelser.