(58)

September

ljudbok och e-bok


Årets vackraste mĂ„nad Ă€r hĂ€r. September. I Skottland skiftar sjöarna, fĂ€lten och trĂ€den i fĂ€rg. Medan landsbygden sjuder av middagsbjudningar, fester och jaktsĂ€songens upprymdhet Ă„tervĂ€nder ett antal mĂ€nniskor hem igen. Och det Ă€r den gamla matriarken Violet Aird som betraktar dem alla.

Hon ser Alexa, sitt kÀnsliga barnbarn, hitta kÀrleken för första gÄngen. Hon ser hur ett svÄrt beslut driver det Àkta paret Edmund och Virginia lÀngre ifrÄn varandra. Och sÄ hör hon hur det tasslas om Pandora, den glamourösa flickan som rymde frÄn byn tjugo Är tidigare. Hösten Àr sannerligen en tid av förÀndring.

September Àr en av Rosamunde Pilchers mest Àlskade klassiker, och den tredje som Printz ger ut 2021. I denna historia, som sjuder av kÀnslor och underhÄllande inblickar i överklassens vÀrld, har Pilcher bytt sitt Àlskade Cornwall mot Skottlands vackra höstlandskap.


UpplÀsare: Rachel Mohlin
LĂ€ngd:

4.0

58 recensioner

Marie

2024-04-22

En av mina favoritböcker men tyvÀrr förstör upplÀsaren...Rachel Mohlin Àr underbar men inte som upplÀsare av böcker. Betonar ord fel,uttalar ord fel.

Carina

2022-05-01

Underbar! LÄngsam och fantastisk berÀttelse om nÄgra familjer i Skottland. Sorglig, lycklig och allt dÀremellan! Njöt ocksÄ av den fina upplÀsningen av Rakel Molin!