(331)

Sekten

ljudbok och e-bok


Den rika företagsledaren Ferdinand Mesmers son, tillika grundaren av den ökĂ€nda sekten ”Guds utvalda”, Ă€r spĂ„rlöst försvunnen. Ferdinand anlitar privatdetektiv Ravn för att hitta sonen Jakob, vilket till en början verkar vara ett enkelt fall att lösa.

Det visar sig dock att det Àr mycket mer som stÄr pÄ spel. Ravn hittar Jakob och hans lÀrjungar pÄ en ensligt belÀgen gÄrd. En plats som Àr nÀrmare helvetet Àn det paradis som Jakob har förestÀllt sig för sin församling. Ravns undersökning för honom djupt in bakom sektens murar, och sakta avslöjas en fruktansvÀrd hemlighet i Jakobs och Ferdinand Mesmers förflutna. En hemlighet som fÄr katastrofala konsekvenser.

”Sekten” Ă€r den tredje boken i den hyllade serien om privatdetektiv Ravn.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) Àr en av Danmarks mest lÀsta deckarförfattare. Han inledde sin karriÀr som manusförfattare inom filmbranschen vilket mÀrks i hans hÄrdkokta thrillers som prÀglas av en stark framÄtrörelse och mÄnga överraskande element. Krefeld Àr mest kÀnd för sin internationella bestseller-serie om kriminalkommissarie och privatdetektiv Ravn, som har fÀngslat lÀsare över hela vÀrlden.


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.0

331 recensioner

Mia

2024-04-16

Inte lika bra som de första böckerna. Blev lite jobbigt att höra allt mÀssande med predikanten. Men bra upplÀst av Fredde.

Lena

2024-02-12

Ruskigt otÀckt med dessa fanatiker. Bra och verkligen ett tÀnkvÀrt Àmne

Sam

2024-01-16

VÀldigt bra, spÀnnande hela vÀgen, intressant handling och vÀldigt bra karaktÀrsbeskrivningar, rekommenderar helt klart!