(295)

Sandgrav

ljudbok


Sandgrav Àr den andra delen i en ny serie av Helene Tursten, författaren bakom succén om kriminalkommissarie Irene Huss.

Det Àr snart jul och nioÄriga Amelie lÀmnar skolan i Strömstad för att Äka hem och hÀmta sina luciaklÀder. Men hon ÄtervÀnder aldrig. Kort dÀrefter försvinner Ànnu ett barn och misstankarna riktas mot en tystlÄten och udda tonÄring i det lilla samhÀllet. Men nÀr en polis hittas död och det kort dÀrefter sker en explosionsartad brand i en lada, börjar polisen misstÀnka att andra krafter ligger bakom dÄden.

Kriminalinspektör Embla Nyström tillhör det mobila teamet i VĂ€stra Götaland och kopplas in pĂ„ fallet. Är det en seriemördare som gĂ„r lös, eller kommer de att lyckas hitta barnen vid liv? Och hur passar polismordet in i bilden?

Sagt om Jaktmark:

"Jaktmark Àr bÄde lÀttlÀst, spÀnnande och intressant. Embla Nyström kommer sÀkert att tilltala lÀsare lika mycket som Irene Huss." Monica Waleij, BTJ

"Jag ser fram emot att möta Embla igen." Kerstin Bergman, BorÄs Tidning


UpplÀsare: Mirja Turestedt
LĂ€ngd:

4.0

295 recensioner

Helena

2021-05-23

Bra bok men blir tokig pÄ alla missar kring jakt, hundar och viltspÄr. Har man som författare inte sakkunskap kan man skaffa sig det och/eller en bra förlÀggare.

Birgitta

2020-11-16

Boken Àr spÀnnande och vÀlskriven. Dock finns en hel del tekniskt strul, mÄnga hack i inspelningen ibland med förlust av text.