(139)

Sandflykt

ljudbok och e-bok


Det Ă€r sensommar pĂ„ SaltmĂ„lla Resort och till Ă€garparet Pia-Maria och Hannes stora lĂ€ttnad kikar solen Ă€ntligen fram efter en regnig sommar. Återigen njuter gĂ€sterna av strandskogen, havet och den vackra resorten.

Stefan och Carina Skoglund checkar in pÄ SaltmÄlla Resort tillsammans med den vuxna sonen Adam och hans sÀllskap Angelica. De ska tillbringa en vecka pÄ hotellet och det Àr Stefan som bjuder. Den vÀlbestÀllda familjen ser ut att ha allt, men bakom den vackra fasaden döljer sig mörka hemligheter. I takt med att dagarna gÄr och nya förtroenden skapas, kommer sanningar och sedan lÀnge begravda minnen upp till ytan.

Angelica, som brinner för att hjÀlpa utsatta kvinnor, blir en bundsförvant nÀr Carina anförtror sig till henne. Men Àr Angelicas avsikter enbart goda? Handlar det om att hjÀlpa Carina ur ett destruktivt förhÄllande, eller om nÄgot helt annat? För plötsligt finner Carina sig vara delaktig i att planera bÄde utpressning och hÀmnd ...

Sandflykt Àr en spÀnningsroman som handlar om att inte vara trygg i sitt eget hem. Om att bli manipulerad och kontrollerad, och om att till slut fÄ nog. Boken Àr den andra fristÄende delen i serien om SaltmÄlla Resort och dess Àgare och gÀster. Första delen, SandÀnglar, slÀpptes i maj 2022.

Sagt om SandÀnglar:

"Detta Àr en roman man flyger igenom och man kÀnner sympati för karaktÀrerna, Àven nÀr de gör saker man inte kan försvara"

- Frida Jönsson, BTJ

"Boken Àr en riktigt spÀnnande psykologisk thriller dÀr obehaget sakta vÀxer fram och greppar tag om mig!"

-Bokluckan

Susanne Schemper debuterade som romanförfattare 2018 och har sedan dess gett ut sex spÀnningsromaner. "Sandflykt" Àr den andra delen i SaltmÄllaserien som utspelar sig i Halmstad, dÀr Susanne ocksÄ Àr född och uppvuxen. Susannes böcker i den populÀra Solingeserien Àr översatta till flera sprÄk och Àr utgivna i bland annat Polen och Danmark.

"SandÀnglar", den första delen i SaltmÄllaserien, slÀpptes i Tyskland i början av 2023.



4.1

139 recensioner

Lars

2023-12-20

Sandflykt av Susanne Schemper andra boken I SaltmÄla serien. UpplÀst av Gunilla Leining. utspelas I Halmstads omrÄdet. Bra som vanligt av Susanne Schemper

Mia

2023-10-06

En riktig bladvÀndare

christel

2023-09-11

Kunde inte lĂ€gga den ifrĂ„n mig, wow đŸŒșđŸŒșđŸŒșđŸŒșđŸŒș