(0)

Samlingen

e-bok


Ruben ser fram emot ett lugnt och behagligt sommarlov tillsammans med Miranda, tjejen han Ă€r kĂ€r i. Även om han saknar Skuggan Ă€r det vĂ€ldigt skönt att inte lĂ€ngre vara inblandad i en tusenĂ„rig konflikt mellan tvĂ„ vĂ€stafrikanska klaner som bekĂ€mpar varandra med voodoo.

Skuggan Àr pÄ vÀg hem nÀr hon hör talas om en samling bizangokrigare som enligt rykten finns gömda nÄgonstans pÄ den franska landsbygden. Dessa statyer Àr fyllda med kraftfulla andar, och Skuggan inser att bizangokrigarna kan anvÀndas som ett magiskt vapen och vara helt avgörande för frihetskampen hemma i VÀstafrika.

NÀr mÀnniskor börjar dö under mystiska omstÀndigheter förstÄr Skuggan att Àven hennes Àrkefiende Zouzou Àr pÄ jakt efter samlingen. Ensam och desperat kontaktar hon Ruben och ber om hans hjÀlp. Han Äker till Frankrike och blir Äterigen indragen i en kamp pÄ liv och död.

Samtidigt börjar Miranda att experimentera med voodoo hemma i Sverige, och upptÀcker att det finns en mörk och ondskefull koppling mellan henne och Skuggan.

Samlingen Àr den fristÄende fortsÀttningen pÄ Skuggan och andra delen i serien The World of Voodoo. En bok om vÀnskap, kÀrlek, voodoo och svek.