(583)

Samlarna

ljudbok och e-bok


I Washington DC, dÀr makt Àr allt och alltför fÄ har alltför mycket av den, finns Kamelklubben, fyra medelÄlders högst excentriska mÀn med dunkelt förflutet. Deras uppdrag: att ta reda pÄ vad som verkligen sker bakom de dörrar som stÀngs om Amerikas ledande mÀn.

Mordet pÄ representanthusets talman har skakat nationen, och de ursinniga upprorsmakarna i Kamelklubben har funnit ett chockerande samband mellan detta mord och ett annat dödsfall: frÄnfÀllet av direktören för Library of Congress avdelning för sÀllsynta böcker, vars kropp har hittats i ett lÄst valv dÀr till synes ingenting kunnat skada honom.

En man som kallar sig sjÀlv Oliver Stone Àr gruppens inofficielle ledare, har dragit sig undan sitt vÄldsamma förflutna och Àr nu inkvarterad i i en stuga vid Mt. Zion kyrkogÄrden. Med hjÀlp av sin erfarenhet och skarpa slutledningsförmÄga upptÀcker Stone att nÄgon sÀljer Amerika till dess fiende, en hemligstÀmplad uppgift i taget. NÀr Annabelle Conroy, sin generations största svindlare, kommer in pÄ scenen, fÄr Kamelklubben ett nytt övertag. Och de kommer att behöva det, eftersom de tvÄ morden slungar dem in i en vÀrld av högt spel och spioneri som hotar att fÀlla Amerika.


UpplÀsare: Jan Modin
LĂ€ngd:

4.0

583 recensioner

Bjarne

2024-01-24

SpÀnnande intrig, undrar hur det gÄr vidare? Nösta bok vÀntar!

mikael

2024-01-05

ok

Tiina

2023-12-02

En vÀldigt spÀnnande och bra bok med mycket intriger fortsÀtter med nÀsta bok i serien och upplÀsaren Àr trevlig att lyssna pÄ.