(64)

Sakerna vi aldrig sa

ljudbok och e-bok


En charmig och annorlunda berÀttelse om att fÄ en andra chans

Julia bor i New York, jobbar som designer och ska snart gifta sig med Adam. Hon har allt man kan drömma om, men kÀnner ÀndÄ att det Àr nÄgot som saknas.

Tre dagar innan bröllopet vÀnds Julias liv upp och ned. Hennes stÀndigt frÄnvarande pappa dör och bröllopsfesten stÀlls in och blir en begravning. Döm om hennes förvÄning nÀr pappan ifrÄga sedan dyker upp i hennes lÀgenhet!

Det visar sig att pappan har en sista överraskning till Julia - en resa som ska ge svar pÄ hennes frÄgor. Det blir ett Àventyr som tar henne till Montreal, Berlin och Paris i jakten pÄ sanningen om förlorade kÀrlekar och frÄnvarande pappor.

Sakerna vi aldrig sa Àr en rolig, skruvad och kÀrleksfull roman om familj och kÀrlek, hemligheter och försoning. Och om sakerna vi aldrig sÀger, trots att vi vet att det en dag Àr för sent.

"I Levys feelgoodgryta finns alltid lika delar romantik, humor och vÀrme men Àven en nypa salt. NÀr detta blandats noga till en balanserad historia sÄ skruvas hela hÀrligheten nÄgra varv; hÀr kan nÀstan vad som helst hÀnda och det gör det ocksÄ. Det Àr drÄpligt och smÄtt galet emellanÄt, men framför allt Àr det hÀr en berÀttelse om att försöka hitta tillbaka till varandra i en nÀra men trasslig relation och att vÄga försonas trots mÄnga hinder pÄ vÀgen." - Maria NÀslund, Göteborgs-Posten

"Rolig, lÀttsam, fantasifull." - Metro

Marc Levy Àr den mest lÀsta, nu levande, franska författaren. Han bor i New York.



3.7

64 recensioner

Gunilla

2023-01-06

VÀldigt lÄng och lite för mycket av allt.