(6)

Saker man inte vill veta

e-bok


Evie Thomas favoritgenre Ă€r romance. Eller det var det i alla fall. Tills hennes förĂ€ldrar skilde sig. Nu har berĂ€ttelserna liksom tappat all magi. Och sĂ„ hĂ€nder det dĂ€r konstiga – nĂ€r hon ser ett par kyssas ser hon hela deras förhĂ„llande. FrĂ„n första flirten till att de gör slut. För det gör de nio gĂ„nger av tio. Evies enda ledtrĂ„d till varför hon plötsligt har den hĂ€r förmĂ„gan Ă€r ett hĂ€fte med dansinstruktioner och en adress till en dansstudio.

VĂ„gar hon gĂ„ dit? VĂ„gar hon slĂ€ppa loss passionen i en tango? Och kommer hon att vĂ„ga tro att en förĂ€lskelse kan sluta lyckligt? Plocka fram era mest förĂ€lskade flin och en liten trave nĂ€sdukar – bĂ„da kommer vĂ€l till pass!

Nicola Yoon slog igenom med dunder och brak 2016 med debuten Ingenting och allting (Everything, Everything) som följdes upp med lika fantastiska Idag Àr allt (The Sun is Also a Star). BÄda blev bestsellers och film. Hennes berÀttelser har alltid en ABBA-lÄt i sig. LÀs, se och njut av de hÀr roliga, smarta och grÄtdrivande böckerna!



4.2

6 recensioner

Anna

2022-05-17

Superfin, perfekt om du Àr runt 20 Är eller strax under.