(73)

Rossystrarna del 3: Amanda

ljudbok och e-bok


Amanda hÄller pÄ att drunkna. I alla fall Àr det sÄ det har kÀnts sedan beskedet om förÀldrarnas olycka kom. De enda personerna i hela vÀrlden som faktiskt förstod henne - borta. FastÀn hon behövde dem hÀr hemma sÄ satte de sig pÄ ett flygplan för att hjÀlpa mÀnniskor de aldrig ens trÀffat. Hur kunde de överge henne sÄ?

NÀr livet blir för mycket gÄr Amanda in i skogen. DÀr finns hennes privata tillflyktsort pÄ klippan vid sjön, som hon gÄtt till sedan hon var liten. Men en natt, nÀr hon flyr sina mardrömmar, upptÀcker hon plötsligt att hon inte Àr ensam. En kille i hennes egen Älder stÄr vid vattenbrynet och nÀr han fÄr syn pÄ henne blir han skrÀckslagen och springer ivÀg. Vad har han egentligen för sig vid sjön mitt i natten? Och varför kÀnner Amanda en sÄdan samhörighet med en total frÀmling?

Hanna Christenson Àr en svensk författare och översÀttare frÄn StockholmsomrÄdet. Hennes mÄl Àr att skriva böcker som fÄr lÀsaren att somna med ett leende pÄ lÀpparna.


UpplÀsare: Malin Janlöv
LĂ€ngd:

3.9

73 recensioner

Malin

2024-01-16

SĂ„ mysigt riktig feelgood nĂ€r den Ă€r som bĂ€st đŸ„°

christel

2021-12-26

Vilken hĂ€rlig serie, den hade det mesta 💞

Åsa

2020-11-28

TĂ€nkvĂ€rd och gripande. Författaren Ă€r sĂ„ bra pĂ„ att hĂ„lla intresset och spĂ€nningen uppe utan att tappa i kĂ€nslor och stĂ€mning. KĂ€rleksfullt sĂ€tt att se pĂ„ ofullkomliga karaktĂ€rer och lĂ€mnar oss med en kĂ€nsla att: "Det finns en lösning pĂ„ allt." 😊 Fast om möjligt önskar jag en fortsĂ€ttning. Vill inte lĂ€mna systrarna hĂ€rđŸ„șđŸ„° UpplĂ€sningen Ă€r tydlig och inlevelsefull.