(131)

Röd lilja

ljudbok och e-bok


Hayley tänker inte riskera allt hon älskar. Hon älskar sin lilla dotter Lily, sitt jobb på Harpers Handelsträdgård och sina nära väninnor Roz och Stella. Hon älskar också sin speciella vänskap med Harper, Roz äldsta son. Hon tänker inte riskera allt det här för en förälskelse.

Men det finns något mycket värre som kommer att störa Hayley. Den osaliga kvinnliga ande som hemsökt godset sedan slutet på 1890-talet beter sig alltmer opålitligt och våldsamt. Och hon har bestämt sig för att tränga in i Hayleys sinne för att få som hon vill.

Kommer de tre kvinnorna någonsin få sinnesro på gården? I tredje delen Röd lilja avslutar Nora Roberts trädgårdstrilogi med ett härligt tempo och mycket romantik.


Uppläsare: Hanna Fred Ekman
Längd:

4.1

131 recensioner

Maria

2024-04-27

Bra

Diddsan

2024-04-18

jag gillade alla 3 böckerna

Malin

2021-02-10

Nora Roberts trädgårdstrilogi börjar med att den unga änkan Stella flyttar hem till Memphis med sina två små pojkar. Hon får jobb och husrum hos Roz Harper, ägare till plantskolan In the Garden och det stora Harper House. I det senare bor hon själv (sedan sönerna flyttat hemifrån) med hjälpredan, och sönernas barndomsvän, David samt spöket som går under namnet Harper-bruden - en vitklädd kvinna som sjunger vaggvisor för husets barn. Till huset, och företaget, kommer även Hayley - en avlägsen släkting till Roz' förste make, gravid och utan annan familj. I varje bok fokuseras på en av de tre kvinnorna och deras spirande kärleksliv. Och som en röd tråd genom alla tre är sökandet efter vem spöket egentligen är. Och hur de ska få bort henne med tanke på att hon blir mer och mer farlig för omgivningen... *** De två första böckerna gick snabbt att läsa - jag måste få veta vad som händer: med personerna och med spöket. Den tredje var lite segare - där jag inte var lika intresserad av kärlekshistorien, men däremot av sökandet efter spökets bakgrund. I det stora hela rekommenderar jag serien. Roberts kan det här med att skriva trilogier som hänger ihop samtidigt som de handlar om en specifik person och hennes kärleksliv. 🤗