(6)

Renoveringen - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Maerit smekte henne efter ryggen, drog ner dragkedjan i klÀnningen sÄ att den föll till golvet. Hon knÀppte upp behÄn och kysste brösten, fortsatte ner över magen och följde kanten pÄ trosan."

Med en uppslitande separation i bagaget ÄtervÀnder Veronica till huset som fascinerade henne sÄ som femtonÄring. Nu Àr hon dÀr i egenskap av fotograf och ska göra ett reportage om den varsamma och mycket imponerande renovering som huset genomgÄtt sedan dess. Den nya Àgaren presenterar sig som Maerit och tar emot henne i snickarbyxor, jordiga hÀnder och, noterar Veronica, ingen behÄ.

De följande dagarna ger Maerit prov pĂ„ sin gĂ€stvĂ€nlighet. Veronica blir bjuden pĂ„ middagar i det vackra huset och det visar sig att hon och Maerit har mycket att prata om – samtidigt som spĂ€nningen sakta stiger mellan de tvĂ„ kvinnorna.

Alexia Stande skriver erotisk feelgood, gÀrna jordnÀra dÀr erotiken slÄr ut i full blom. Natursköna miljöer som skog och hav ger henne skrivlust och inspiration. Det Àr ocksÄ dÀr som novellerna utspelar sig.