(8)

Projektet

ljudbok och e-bok


Är det verkligen möjligt att ta över ett politiskt parti och föra det till regeringsmakten? Vad krĂ€vs för att klara det? Och vem Ă€r sĂ„ skicklig att ingen anar vad som egentligen hĂ€nde?

En man som vĂ€xer upp i en svensk smĂ„stad pĂ„ 60-talet visar sig ha precis det som krĂ€vs för att slingra sig hela vĂ€gen till den absoluta toppen. PĂ„ bara nĂ„gra Ă„r tar han sig till Rosenbads sammantrĂ€desrum, till partitopparnas hemliga överlĂ€ggningar och spelet i och bakom tv-intervjuerna. Men Ă€ven till vĂ€rldens mĂ€ktigaste politiska centrum – Washington!

I denna underhÄllande, skrÀmmande och framför allt avslöjande roman tar Britt-Marie Mattsson lÀsarna med pÄ en till synes osannolik resa in i maktens innersta rum.

Men Àr den sÄ osannolik?

Britt-Marie Mattsson har över fyrtio Ärs erfarenhet som journalist med inriktning pÄ internationell och svensk politik. Hon har för Göteborgs-Postens rÀkning bevakat elva amerikanska presidentval sedan 1976 och har tilldelats sÄvÀl Stora Journalistpriset som Publicistklubbens Stora Pris och Konungens Medalj i 8:e storleken.


UpplÀsare: Peder Falk
LĂ€ngd: