(3)

Prinsesspoeten - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"TjÀnaren var naken och hade en slank och delikat kropp. Hon tog ett av Inayas ben och lade prinsessans fot pÄ sin axel. Hon förde försiktigt tvÀttsvampen lÀngs hennes ben och pausade en stund vid insidan av hennes lÄr."

Inaya, prinsessan av Kalifatet Cordoba, Àr kÀnd för sina dikter och för den kompromisslösa öppenhet som provocerar prÀsterskapet och driver dem till vansinne. Hon klÀr sig i genomskinliga tunikor, hyllar intellekt, kreativitet och talang över allt annat och hon gör inte skillnad pÄ kvinnor och mÀn. DÀrför Àr hennes poesipalats öppet för alla, oavsett kön eller social status.

Prinsessan bjuder regelbundet in gÀster till palatset för att lÀsa upp dikter vid en poesiafton och det Àr pÄ ett av de hÀr evenemangen som hon möter en förödande vacker kvinna: Tasnim. Lika talangfull som passionerad fÄngar den unga kvinnan allas uppmÀrksamhet, men framför allt Àr det prinsessans intresse hon fÄngar.

Chrystelle LeRoy Àr en kanadensisk författare och vÀxte upp i Montreal med en fransk far. FrÄn tidig Älder utvecklade hon en passion för djur och natur, mycket pÄ grund av sin uppvÀxt nÀra ett zoo. PÄ senare Är har hon arbetat som historiker pÄ museum i bÄde Kanada och Frankrike. Hennes skrivande tar ofta avstamp i historien, med inslag av erotik.