(26)

Prinsessan och jag / Hollywoodfrun

e-bok


Prinsessan och jag

Alexander Rutledge har ÄtervÀnt till kungadömet Morgan Isle för att arbeta med ett hotellprojekt. Men hans egentliga mÄl med resan Àr nÄgot annat - att ta hÀmnd pÄ prinsessan Sophie, den tanklösa unga kvinna som krossade hans hjÀrta mÄnga Är tidigare. Planen Àr att förföra henne och sedan bara vandra ut ur hennes liv. Men nÀr han vÀl lÀr kÀnna den varma, sensuella kvinna hon förvandlats till och upplever passionen som finns mellan dem, undrar Alexander om han nÄgonsin kommer att kunna lÀmna Morgan Isle igen.

Hollywoodfrun

Devlin, Àldste sonen i den berömda Hollywoodfamiljen Hudson, Àr van att fÄ precis som han vill. Men kÀrlek Àr en lyx han inte har tid med. Han vill bara ha en vacker hustru att visa upp vid sin sida pÄ filmpremiÀrerna, en kvinna som inte stÀller en massa krav pÄ honom. Han hade trott att Valerie Shelton var den kvinnan.

Nu har Valerie tröttnat och lĂ€mnat honom, och Devlin gör allt för att fĂ„ tillbaka sitt bekvĂ€ma Ă€ktenskap. Men Valerie har andra planer. Hon Ă€r fast besluten att fĂ„ sin make att Ă€lska henne 
 Hon ska förföra honom. Och hon tĂ€nker sĂ€tta hela hans vĂ€rld i gungning