(97)

Prinsessan

ljudbok och e-bok


Tomas Arvidssons populÀra deckarserie om Svenne Mattson fÄr nytt liv i nyutgÄva med nya snygga omslag och upplÀsning av Magnus Schmitz!

VÀrldens dyrbaraste konstverk, La Bella Principessa av Leonardo da Vinci, stÀlls ut pÄ Eriksbergshallen i Göteborg. Tavlan Àr vÀrderad till en och en halv miljard svenska kronor. Den skyddas av pansarglas och bevakas dygnet runt av vÀktare och kameror.

Svenne Mattsson har hĂ„llit sig lugn ett bra tag, men börjar fĂ„ abstinensproblem. I hela Europa Ă€r det nog bara Svenne och hans kumpan Kenneth Lind som Ă€r tillrĂ€ckligt smarta för att lĂ€gga vantarna pĂ„ da Vincis mĂ€sterverk – och att göra det spĂ„rlöst.

Stöten Àr intressant och synnerligen vÀlbetald. TyvÀrr tycker polisen och försÀkringsbolaget ocksÄ det. Man sÀtter in den skarpaste utredaren man har, Karolina Jonsson.

”Prinsessan” Ă€r den tredje, fristĂ„ende delen i Tomas Arvidssons deckarserie om Svenne Mattson.

Tomas Arvidssons deckare Àr skickligt komponerade, vÀlskrivna och mycket spÀnnande. Med stor berÀttarglÀdje och underfundig humor, men helt utan vÄldsskildringar, utgör de en stilla protest mot det allt grövre underhÄllningsvÄldet.


UpplÀsare: Magnus Schmitz
LĂ€ngd:

3.8

97 recensioner

Siw

2023-05-17

Bra upplÀsare, snÀll deckare,

lise

2022-09-22

Riktigt bra serie tycker jag, önskar verkligen att det fanns mĂ„nga flerađŸ€—

Sir

2021-06-12

Mycket trevlig. Som de andra böckerna. Rekommenderas varmt.