(45)

Polyamori i Paris

ljudbok och e-bok


"Han kysser henne, först ömt, sen tar han tag i hennes hÄr och drar i det sÄ att hennes haka tvingas upp. Hon ser pÄ honom och han pÄ henne. SÄ kysser han henne igen, hungrigare den hÀr gÄngen. Med sin fria hand lÄter han fingrarna glida frÄn hennes högra knÀskÄl upp under kjolen. Hon darrar i hans armar, men han hÄller hÄrt, hon kommer ingenstans."

James och Andreas sexliv Àr trÄkigt och förutsÀgbart. De drömmer bÄda tvÄ om spÀnning och njutning men har aldrig yttrat sina fantasier högt. NÀr de pÄ semestern i Paris bestÀmmer sig för att ha ett öppet förhÄllande upplever de för första gÄngen sina sexuella fantasier med totala frÀmlingar. Snart visar det sig att det de trodde om varandra inte riktigt stÀmmer. Hur vÀl kÀnner man nÄgon efter elva Är?

Lisa Vild Àr en pseudonym för en svensk författare av erotiska noveller. Hon utforskar i sina noveller kÀnsliga, men kittlande, Àmnen. Lisa tycker att sex borde vara nÄgot för alla och vill med sina noveller normalisera och nyansera bilden av vad sex Àr. Om det hon skriver Àr sjÀlvupplevt eller inte lÄter vi dock vara osagt.


UpplÀsare: Sanna Nord
LĂ€ngd:

3.4

45 recensioner

Madlen

2021-08-02

UpplÀsaren gör novellen ingen nytta.