(193)

Pojken under golvet

ljudbok och e-bok


NÀr kvarlevorna efter ett barn hittas under golvet i kÀllaren till polisinspektör Amanda Wreedes barndomshem kan det vara slutet pÄ ett trettio Är lÄngt sökande efter en lillebror som en dag plötsligt försvann. Men vem Àr egentligen pojken under golvet och hur hamnade han dÀr?

För att vara nĂ€ra utredningen reser Amanda till GĂ€llivare – trots att sviterna efter en svĂ„r hjĂ€rnoperation plĂ„gar henne och trots att vintern gör sitt bĂ€sta för att tvinga mĂ€nniskorna till underkastelse. NĂ„gra offer har redan skördats.

Medan kollegorna utreder fyndet av en genomfrusen kropp ingen saknar, kurar Amanda i sitt hotellrum. NÀr ett till synes oskyldigt vittne mördas inser GÀllivarepolisen att de haft lite brÄttom. SpÄren visar sig leda mot internationella ligor, men ocksÄ tillbaka till gamla fall dÀr oförklarliga hÀndelser lÀnge förbryllat.

För att kunna konfrontera ett liv fullt av lögner, och det pÄtagliga hot som nÀrmar sig, flyttar Amanda in i barndomshemmet och gör sig redo. Allt ska avslutas dÀr det en gÄng började.

"Pojken under golvet" Àr den tredje, fristÄende delen i Jerk Schuitemas spÀnningsserie om Amanda Wreede, med den lapplÀndska vildmarken och gruvsamhÀllet GÀllivare som fond.


UpplÀsare: Julia Dufvenius
LĂ€ngd:

4.0

193 recensioner

j.siljehag

2024-04-28

Har lÀst boken tidigare! DÄ,annan titel o en annan författare. Norra delen av Sverige dessutom!

Anonym

2024-02-24

Otroligt spÀnnande bok.

Annica

2024-02-13

SpÀnnande