(20)

Plan B- Passiva inkomster

ljudbok


Skapa en Plan B i ditt liv

Den hÀr boken kommer att sortera och förklara olika begrepp som: pengamaskin, passiva/aktiva inkomster, finansiell trygghet/överflöd, öka tillgÄng, MLM och mycket mer, allt för att du ska ha alla förutsÀttningar att skapa en plan B i ditt liv.

Alla vi mĂ€nniskor fĂ„r det som vi fokuserar pĂ„ och Ă€r det sĂ„ att du fokuserar pĂ„ att pengar och rikedom inte Ă€r allt, ”pengar Ă€r till för andra men inte mig”; ”mitt liv Ă€r ganska bra i alla fall” – Ă€r det vad som kommer att ske. AlltsĂ„ att du inte attraherar pengar .

För att kunna utveckla dina talanger och den sjÀlsliga förmÄgan behöver du tillgÄngar och dessa tillgÄngar kan endast nÄs om du har ekonomiska flöden, som pengar, silver eller guld.

Vad vi Àn tycker om pengar och ekonomiska tillgÄngar Àr vÄrt samhÀlle och vÄr vÀrld i dag uppbyggt och organiserat pÄ ett sÄdant sÀtt att man mÄste ha pengar, tillgÄngar och ekonomiskt flöde för att fÄ tillgÄng till vissa saker som Àr grundlÀggande för att varje person ska kunna utvecklas till sin allra högsta nivÄ.



3.5

20 recensioner

Jo

2023-05-31

Kort, slagkraftig och det mest faktaspÀckade jag har lyssnat pÄ! Fantastisk helt enkelt!

Stefan

2022-01-02

En bok som lÀtt fÄr igÄng investeringstanken inom en