(93)

Piratens dotter

e-bok


Piratens dotter Amanda Carres uppvÀxt som piratdotter i VÀstindien har varit fri och helt utan nÄgon undervisning i hur man uppför sig i de finare salongerna. Hon har aldrig varit beroende av nÄgon, tills ödet ingriper och Cliff de Warenne rÀddar henne undan pöbeln vid hennes fars hÀngning. Nu mÄste Amanda avsegla till England för att hitta den mor hon aldrig lÀrt kÀnna. Och hennes förklÀde Àr en ryktbar kvinnotjusare ...

Som den mÀktigaste kaparkaptenen av sin tid vet Cliff vad som förvÀntas av honom. Han mÄste föra denna vackra och vilda unga kvinna till London dÀr hennes societetslejon till mor bor. Han Àr medveten om att Amanda Àr totalt oförberedd för en debut i Londons högadel. DÀrför bestÀmmer han sig för att bli hennes förmyndare och ser till att hon fÄr undervisning i hur en fin dam bör uppföra sig. Han tar Àven pÄ sig uppdraget att hitta en lÀmplig make Ät henne.

Men medan tiden gÄr blir det allt svÄrare att förneka svartsjukan och frustrationen som pyr inom honom - tills Amanda gör sin hÀpnadsvÀckande debut, som en riktig lady. Och nÀr Cliffs ÄtrÄ Àntligen slÀpps lös kan deras kÀrlek inte lÀngre förnekas.



3.8

93 recensioner

Malena

2022-02-13

Det gÄr inte komma ifrÄn att den Àr kass, men inte nog med det! Den Àr sÄ otroligt lÄng ocksÄ, skulle kunnat kortas ner till hÀlften, för det mesta Àr bara upprepningar.