(10)

Pausad

ljudbok och e-bok


"Pausad" Àr en sjÀlvbiografi om författarens cancerresa frÄn diagnosen, över den sju veckor lÄnga behandlingen, till tillfrisknandet. BerÀttelsen handlar om hur ett cancerbesked bokstavligen sÀtter livet pÄ paus, samt hur denna pÄtvingade time-out i slutÀndan kan leda till ett mer insiktsfullt liv.

Det Àr bÄde en realistisk skildring inifrÄn cancervÄrden och en hoppingivande berÀttelse om att lÀra sig hantera en livshotande sjukdom. Vi fÄr trÀffa nÄgra av de minnesvÀrda medpatienter och sjukvÄrdsanstÀllda som författaren möter under sin cancerresa.

Virpi Sagasdotter kÀmpar igenom sin skivepitelcancer och trots att sjukdomen Àr extremt tuff och smÀrtsam, Àr hon tacksam. Cancern pÄminner henne om att livet kan ta slut nÀr som helst. Det gÀller att leva hÀr och nu och ta ansvar för sitt liv och sina tankar. Det Àr bara du som vet vad du verkligen behöver.

Virpi Sagasdotter Àr 48 Är och bor i Norrbotten med sin dotter. Hon Àr utbildad manusförfattare och redovisningsekonom och Àgnar sin tid Ät att skriva böcker. Hösten 2020 drabbades hon av skivepitelcancer och nu skriver hon sin berÀttelse med förhoppningen om att inspirera och ge styrka.


UpplÀsare: Katja Wester
LĂ€ngd: