(6)

Paradis tur-retur - erotiska noveller

ljudbok och e-bok


"NÀr jag tittar nÀrmare pÄ Anne ser jag att hon har en otroligt vacker figur. En vÀltrÀnad dam och hon har en fin solbrÀnna pÄ kroppen, kastanjebrun efter timmar i solen. Och med sitt lÄnga blonda hÄr verkar kroppen Ànnu mer tilltalande. Hon lÀgger sig pÄ solstolen med kaffe och en bok, och jag fortsÀtter att mÄla.

Solen skiner frÄn den blÄ himlen, lukten av kokos och den hÀr underbara kvinnan gör mig helt vild och otroligt kÄt. Det sprÀnger i mina byxor, och jag tror att Anne mÄste ha mÀrkt det, för hon vÀnder sig pÄ rygg och ber mig massera hennes bröst. Jag Àr inte svÄr att övertala, Àven om jag Àr lite chockad, och lÄter lite olja droppa lÄngsamt över bröst och mage, och jag har det riktigt bra nu. Annes bröst Àr fasta och hon har stora bröstvÄrtor som Àr styva och hÄrda.

Åhh, hjĂ€lp, hur ska jag kunna fortsĂ€tta mĂ„la huset?"

LÀs Àven #En dag pÄ jobbet".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.