(0)

Pakten

ljudbok och e-bok


”Det finns en anledning till varför spĂ€nningsmĂ€staren Michael Katz Krefeld sitter som klistrad pĂ„ förstaplatsen i Danmark vecka efter vecka sĂ„ fort han slĂ€pper en bok. Av precis samma anledning kommer du att sitta fast.” – Stefan Ahnhem

Efter fem Ärs sörjande Àr Ravn redo att lösa mysteriet kring vem som mördade hans flickvÀn Eva. Ny information om fallet har kommit upp till ytan som tyder pÄ att det finns korruption inom poliskÄren, och att brotten de begÄr mörkas av en mÀktig person i samhÀllets toppskikt. För att komma vidare i fallet sluter Ravn en farlig pakt med gÀngledaren Kaminsky, som har sina egna motiv med samarbetet. Men Ravn Àr hÀmndlysten och villig att göra vad som helst för att avslöja rötan inom polisen och sÀtta dit Evas mördare.

”Pakten” Ă€r femte boken om privatdetektiv Ravn i Köpenhamn.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) Àr en av Danmarks mest lÀsta deckarförfattare. Krefeld Àr mest kÀnd för sin internationella bestseller-serie om kriminalkommissarie och privatdetektiv Ravn, som har fÀngslat lÀsare bÄde i hemlandet och utanför Danmarks grÀnser.

“Del fem Ă€r bĂ€st hittills i serien” Jyllands-Posten (5/6 stjĂ€rnor)

“Ett gammalt hederligt hĂ„rdkokt gangsterdrama” Politiken (4/6 stjĂ€rnor)


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd: