(121)

På rosa moln

ljudbok och e-bok


För Stella innebär återvändandet till Kungsbacka en förhoppning om att äntligen komma till ro. Visst saknar hon Italien, resandet och Angelo men hon måste växa upp. De flesta i hennes ålder klättrar i karriärstegen och skaffar familj, så vad är det som stoppar henne från att göra samma sak? Kanske kan ett fast arbete på Resebyrån Sjöallén leda till en nystart.

För Stellas mamma Diana börjar däremot livet som karriärist och hängiven hustru att skava. På senare tid har hon känt sig osynlig i sin mans ögon och deras äktenskap upplevs mer och mer som ett affärsavtal. Är det verkligen så här hennes framtid ska se ut? På ren impuls lämnar hon man och arbete bakom sig och hyr en lägenhet i Skärhamn. Sakta men säkert börjar den gamla Diana visa sig i spegelbilden igen. Men kan hon verkligen gömma sig från sitt liv för alltid? Och hur länge ska hon ignorera den lilla knölen i bröstet?

"På rosa moln" är den tredje fristående delen i Ida Fryklunds Sjöallén-serie, en känslostark feelgood om att hitta nya riktningar i livet.


Uppläsare: Ella Schartner
Längd:

4.2

121 recensioner

Ann-Charlotte

2024-03-14

Älskar denna serie om Sjöallén. Är precis som en bra feelgood ska vara: mysig och fina miljöbeskrivningar men där också livets svårigheter berörs på ett fint sätt. Största behållningen är ändå karaktärerna som Ida är mästare på att levandegöra. Längtar till nästa bok där jag hoppas få lära känna fler av dem.

Sara

2024-03-08

Bättre än den förra boken i serien!

Majsan

2024-02-29

En fin bok.