(7)

Orm

ljudbok och e-bok


Joakkims farmor, djÀvulsdrottningen i Dalarna, dör. Med sin död efterlÀmnar hon tre saker. Ett hus att Àrva. En ring som Joakkim mÄste lÀmna till sin okÀnda halvsyster. Och startskottet för ett krig mellan vÀttar.

Joakkim vill lĂ€mna slĂ€ktnamnet bakom sig tillsammans med sitt kriminella förflutna. Han tĂ€nker Ă„ka hem till Örebro, skriva lĂ„tar med sitt metalband och hĂ„lla sin övernaturliga identitet hemlig. Men det Ă€r svĂ„rt att fly ett mörker, vilket Ă€ven Freja blir varse om kvĂ€llen dĂ„ hon och Joakkim möts. Kan ett skogsrĂ„ och en djĂ€vul trotsa andras fördomar?

Tillsammans med sina bandmedlemmar och Freja tvingas Joakkim ut pÄ en brutal resa dÀr lojaliteter stÀlls pÄ prov. NÀr ska man förtrÀnga sitt forna jag, och nÀr ska man anamma det?

Kom in i vÀttefolkets dunkla vÀrld, bland bÀrsÀrkar, djÀvlar, rÄer, troll och maror. Om du vÄgar 




4.3

7 recensioner

Anna-Mia

2024-01-31

Jag gillar verkligen denna urban fantasy, dĂ€r författaren skapat karaktĂ€rer som ser ut som mĂ€nniskor men egentligen Ă€r olika former av vĂ€ttefolk som bor mitt ibland oss. Jag gillar det roliga och samtidigt mystiska i berĂ€ttelsen. F f a gillar jag att storyn pĂ„ sitt eget vis kĂ€nns realistisk, att det faktiskt skulle kunna vara sĂ„ att det bor folk bland oss "vanliga" som egentligen Ă€r nĂ„got annat. 😊 En fin berĂ€ttelse om kĂ€rlek, vĂ€nskap, familjeband och lojaliteter. Även den allvarliga undertonen av hur det Ă€r med att dras med ett mörkt förflutet som man försöker lĂ€mna bakom sig, men dĂ€r omgivningen kanske inte Ă€r sĂ„ förlĂ„tande. VĂ€l vĂ€rd sin lyssning!

Anonym

2024-01-26

grymt bra! det var fart, spĂ€nning och humor i ett. upplĂ€saren var perfekt 👍