(209)

Om sanningen ska fram

ljudbok och e-bok


Estrid hade en plan, men en dag visar hennes sambo sin nya plan och eftersom hon inte Àr inkluderad i den tar hon sin vÀska och gÄr. Hon har ingen aning om vad hon ska göra med sitt liv, inte förrÀn hon trÀffar Marcus.

Olivia hade ocksÄ en plan. Livet var hoppfullt och rosaskimrande, Ànda tills det slÄs i spillror pÄ det mest fruktansvÀrda sÀtt. För att klara av att fortsÀtta leva bestÀmmer sig Olivia för att skaffa ny pojkvÀn, nytt jobb och flytta till en annan stad.

En snöig dag i december trĂ€ffas Estrid och Olivia och vĂ€nskap vid första ögonkastet uppstĂ„r. NĂ„ja, nĂ€stan i alla fall. För Estrid Ă€r Olivia den dĂ€r friska flĂ€kten hon saknat och för Olivia Ă€r Estrid ytterligare en ingrediens i strĂ€van mot det nya perfekta livet. Men sĂ„ visar det sig att de har en sak för mycket gemensamt 


Det hÀr Àr en feelgood som utspelar sig under ett par veckor i december. Den handlar om frustrationen av att stÄ och stampa pÄ samma stÀlle och den desperata önskan att komma vidare. Om att vÄga vara Àrlig, Àven om sanningen kan göra ont och till och med förstöra. Den handlar Àven om vÀnskap, kÀrlek, magiskt sex och drömmen om den perfekta julen.

ELIN ELDESTRAND Àr född och uppvuxen i Ludvika men bor nu Stockholm med man och barn. Hon har en fil.mag. i medie- och kommunikationsvetenskap och en fil.kand. i engelska, bÄda frÄn hennes tid vid högskolan i GÀvle. Tidigare har hon arbetat som tidningsreporter och Àven inom film och TV.

2015 gav Elin ut sex e-noveller pÄ Hoi Förlag. De handlar om hemmafrun Charlie och hennes bekÀnnelser. 2016 romandebuterade hon pÄ samma förlag med En framtida hemmafrus bekÀnnelser och uppföljaren, Drömmar och dilemman, slÀpptes i maj 2017. Hon sÀljer Àven noveller till veckotidningar.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

3.7

209 recensioner

Wille

2024-03-12

Superbra

Åsa

2021-11-29

Okej feelgood, inte helt förutsÀgbar

Lina

2021-01-09

Ärlighet och vĂ€nskap i med och motvind. Inget Ă€r som det verkar... Ă€ndĂ„ vĂ€xer vĂ€nskapen och respekten för varandra. En bra bok.