(59)

Odla ditt lagomliv

ljudbok


Är du less pĂ„ att alltid förvĂ€ntas vara pĂ„ topp, till gĂ€nglig och beredd att möta marknaden? Har du invaggats i tron om att allt - Ă€ven mĂ€nniskor och relationer - kan vara till salu? Börjar du fundera över vad som Ă€r det riktiga livet?

I sin nya bok gör Bella Linde upp med idén om att mÀnniskan Àr ett varumÀrke. Hon funderar över vad som hÀnder med oss nÀr vi hela tiden hÄller oss tillgÀngliga och till salu, jÀmför oss med varandra pÄ sociala medier och förvÀntas representera oss sjÀlva, och gÀrna vÄr arbetsplats, som varumÀrken dygnet runt. Dessutom presenterar hon en metod för hur du slutar putsa pÄ bilden av ditt liv - och istÀllet lever det medan det pÄgÄr.


UpplÀsare: Bella Linde
LĂ€ngd:

3.6

59 recensioner

Anonym

2023-08-28

Boken r uppdelad i tvÄ delar. Första delen gjorde mig stressad över saker jag tidigare inte ens lagt en tanke pÄ. Andra delen gav lite mer nyansering och en del vettiga tips.

Pernilla

2021-01-17

Underbar bok! Fick mÄnga kloka rÄd och insikter av den. Alla borde lyssna/ lÀsa denna bok. Om vi alla levde ett mer lagom liv dÄ skulle det sannolikt finnas betydligt mindre hets och stressrelaterad sjukdom i samhÀllet