(51)

OBS: Synd

ljudbok och e-bok


Isabel, som börjar fÄ fart pÄ författarkarriÀren, gör allt för att klamra sig fast vid ett förhÄllande som verkar dödsdömt. Bröllopet med ungdomskÀrleken Elias nÀrmar sig med stormsteg, lika snabbt som klumpen i magen vÀxer. Servetter ska vÀljas och valsen ska finputsas. Men Isabel kan inte slÀppa tankarna pÄ den trettio Är Àldre Per som hon trÀffade pÄ skrivkursen.

NĂ€r hon ser hur lĂ€raren, kulturmannen Edward Örn, utnyttjar de kvinnliga författaraspiranterna bestĂ€mmer hon sig för att avslöja honom. Tillsammans med Per. Snart Ă€r deras liv Ă€nnu mer intrasslade i varandra. Dessutom gör Pers ex Vendela allt för att fĂ„ honom tillbaka och Isabels liv förvandlas snabbt till en hĂ€rva av kĂ€nslor, missförstĂ„nd, fulspel och intriger som leder till hĂ€ndelser pĂ„ liv och död som ingen har kunnat förutse 


Vad kommer Isabel att vĂ€lja? Tryggheten, kĂ€rleken, eller kanske karriĂ€ren? Är ensam verkligen stark?

OBS: Synd Àr andra boken i en duologi,OBS: Flirt utkom 2018. Böckerna Àr starka relationsromaner och nyskapande feelgood med en blandning av allvar, humor, kÀrlek och sociala medier.

LOVISA WISTRAND föddes i Vallentuna 1991. Idag bor hon i Uppsala med sin man och son. Hon fotograferar gÀrna, och tycker om att göra lÄnga resor till bland annat Afrika som Àr favoritkontinenten. Det Àr pÄ resorna som hon fÄr inspiration till böckerna. Lovisa Àr utbildad grafisk designer men arbetar nu som författare pÄ heltid.OBS: SyndÀr hennes sjÀtte bok, och den andra delen av tvÄ.


UpplÀsare: EvaMaria Oria
LĂ€ngd:

3.8

51 recensioner

katja

2024-01-12

Fin historia, men lite vÀl lÄnga konversationer ibland, men sÄ blev det ju mer verklighetstroget sÄ ocksÄ. Andra boken var bÀttre Àn första tycker jag.