(58)

OBS: Flirt

ljudbok och e-bok


MĂ„linriktade Isabel har livet under kontroll. Hon har mannen, lĂ€genheten, resorna – och jobbar pĂ„ att fĂ„ det yrke hon alltid drömt om: författare. LĂ„ngt i framtiden ska hon skaffa hus, hund och barn. Bli gammal tillsammans med Elias och skriva böcker tills hon dör. Planen Ă€r vattentĂ€t.

Det enda som behövs Ă€r en skrivarkurs. Hon rĂ€knade bara inte med att trĂ€ffa Per – den charmige Ă€ldre mannen som skriver som en gud och fĂ„r henne att leva i nuet. Hon rĂ€knade inte heller med att hon mĂ„ste ligga med nĂ„gon för att fĂ„ sin bok utgiven. Plötsligt tappar hon kontrollen över allt.

OBS: Flirt Ă€r första delen i en duologi – en stundtals komisk, stundtals sorglig modern kĂ€rlekshistoria som utspelar sig bĂ„de i verkligheten och genom sociala medier.

LOVISA WISTRAND föddes i Vallentuna 1991 och bor idag i Uppsala med sin man. Hon Àr utbildad grafisk designer men arbetar nu som författare pÄ heltid, dÄ skrivandet alltid har varit en stark drivkraft. Lovisa Àr ocksÄ författaren bakom de kritikerrosade Drakviskaren och Demonviskaren som ingÄr i Alvblodstrilogin.


UpplÀsare: Jenny Lindberg
LĂ€ngd:

3.3

58 recensioner

Maria

2022-12-29

Rörig konstigt slut