(1145)

Nya utsikter

ljudbok och e-bok


Renoveringen av Sommarhuset bromsas plötsligt upp och Lussan sjÀlv fÄr rycka in och hjÀlpa till med byggnationen. DÄ hon spenderar mer tid tillsammans med den unge snickaren Timmy gör hon en upptÀckt som fÄr henne totalt ur balans. Nu fÄr den tjugofem Är gamla gÄtan som hennes bror lÀmnade efter sig komma i andra hand eftersom Lussan mÄste lÀgga sin energi pÄ reda ut sin före detta sambos förflutna. Att hennes kÀnslor för Magnus verkar obesvarade och att det nya extrajobbet hon tagit pÄ sig Àr allt annat Àn lÀtt gör att hennes liv kÀnns krÄngligare Àn nÄgonsin. Kanske hjÀlper det om hennes döttrar kommer till Sofiesund och firar en riktig jul, med en stor och pampig julgran och massor av paket, precis som nÀr hon sjÀlv var barn? Men kommer det verkligen att fungera?


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd:

4.0

1145 recensioner

Kristin

2024-05-05

Underbar bokserie ⭐

Hellyh

2024-03-19

SpÀnnande, men lite vÀl förutsÀgbar. Jag saknade den dÀr spÀnnande romantiken. Precis som föregÄende böcker var denna alldeles för kort.

Anonym

2024-03-02

TyvÀrr en vÀldig besvikelse till upplösning. Lussan beter sig som en sjÀlvupptagen tonÄring. Hon Àr ganska korkad i största allmÀnhet, lyssnar bl a pÄ ett medium, men tycker att DNA-tester Àr humbug. Hon Àr sur och lÄngsint mot dem som försöker hjÀlpa henne, men förlÄter den största svikaren av alla. BlÀ!