(1)

Nova, Dante och friheten

ljudbok och e-bok


I skolan kÀmpar Nova med bokstÀver och sommarlovet kommer som en efterlÀngtad befrielse. VÀl ute pÄ landstÀllet gÄr det snabbt upp för Nova att det nog kommer bli mer stall Àn sol och bad nÀr hon hittar en ponny som har rymt. Kommer Nova kunna hantera Dantes stora lÀngtan efter frihet och hur ska hon hantera sin egen lÀngtan efter densamma? Och vad vill egentligen Eddie, Dantes riktiga Àgare? Nova, Dante och friheten Àr mer Àn en hÀstbok, det Àr en berÀttelse om att hitta sin inre röst och att börja tro pÄ sig sjÀlv.

Fredrik Hardenborg skriver hÀr tillsammans med sin dotter Maja Hardenborg en historia om att hitta sin inre röst och att börja tro pÄ sig sjÀlv. Samtidigt Àr boken ocksÄ en fin skildring av den djupa relation som kan uppstÄ mellan mÀnniska och hÀst. Nova, Dante och friheten Àr den första delen i serien om Nova och Dante.

Fredrik Hardenborg har skrivit ett flertal böcker, ungdomsromaner och spÀnningsserier för Storytel Originals. Nova, Dante och friheten Àr hans första lÀttlÀsta bok, skriven tillsammans med Maja Hardenborg.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.