(221)

Neros torn

ljudbok och e-bok


Rafflande spÀnning i femte och avslutande delen i Rick Riordans populÀra serie om den grekiska guden Apollon, som dessvÀrre förvandlats till den finniga tonÄringen Lester Papadopoulos.

Lesters halvgudvÀnner pÄ Camp Jupiter har just hjÀlpt honom överleva attacker frÄn blodtörstiga ghuler, de har tillsammans tagit sig an en ond romersk kung och hans zombiearmé, samt de livsfarliga kejsarna Caligula och Commodus. Men ingen rast och ingen ro. Nu mÄste Lester och Meg följa harpyan Ellas profetia och bege sig till Neros torn i New York för att dÀr besegra den sista kejsaren. Kommer han sedan Àntligen fÄ ÄtervÀnda till Olympen i sin fullÀndade, gudomliga gestalt?

Rick Riordan Àr en av vÀrldens mest populÀra författare. Hans serie om Percy Jackson har översatts till mer Àn 35 sprÄk, och legat till grund för tvÄ storfilmer frÄn Hollywood. I serien om Apollon fortsÀtter han att utforska den grekiska och romerska mytologin i en rad böcker som stÀndigt ligger högt upp pÄ New York Times bestsellerlista.



4.6

221 recensioner

Cleo

2024-04-20

Föör braaa!!!!!

Poyo

2024-01-06

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ BÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀst

Vidar

2023-09-01

bra