(25)

Naken Sanning

ljudbok och e-bok


TvĂ„ smĂ„ barn försvinner spĂ„rlöst pĂ„ vĂ€g hem frĂ„n skolan och Örebro, som just blivit sig likt igen efter serievĂ„ldtĂ€ktmannens hĂ€rjningar, hamnar Ă„ter i medias blickfĂ„ng.

Emelie Thörnqvist har flyttat tillbaka till stan och försöker ÄterhÀmta sig frÄn de senaste mÄnadernas kaos. Ett nytt jobb och tvÄ mÀn som hon inte kan vÀlja mellan hjÀlper henne att förtrÀnga tvÄ kommande rÀttegÄngar som hon mÄste vittna i. Ganska snart inser hon dock att allt inte stÄr rÀtt till pÄ den nya arbetsplatsen, och en dag stÄr dessutom hennes syster Cecilia plötsligt utanför dörren, pÄ flykt frÄn sin egen man och den religiösa sekt de tillhör.

Medan löpsedlarna undrar vad polisen gör för att hitta de försvunna pojkarna trasslas Emelie in i en serie hÀndelser som tvingar henne att vÀlja: ska hon stanna och slÄss eller fly?

Naken sanning, den fristÄende fortsÀttningen pÄ Dold agenda, handlar om maktmissbruk och om vad rÀdsla kan göra med en mÀnniska. En otÀck historia, men ocksÄ en berÀttelse om hopp, förlÄtelse och mod.


UpplÀsare: Emil Rehnström
LĂ€ngd:

4.0

25 recensioner

L

2023-01-16

GĂ„r under huden.