(7)

Naken hud - erotiska noveller

ljudbok och e-bok


"Jag lÀt ett finger glida över hennes blygdlÀppar och kÀnde hur vÄt hon var. Fingret gled 'av misstag' in lite mellan lÀpparna och mötte inget motstÄnd. Anne drog efter andan, tog tag i min hand, drog ut fingret och harklade sig."

I min ungdom utbildade jag mig till dansare. I skolan rakade de manliga dansarna sig under armarna av estetiska skÀl. Jag började göra det ocksÄ. En gÄng rakade jag mig lite pÄ benet, för att kÀnna hur det kÀndes. Jag blev helt fascinerad nÀr jag insÄg att det ocksÄ gjorde huden mycket kÀnsligare för beröring. Tanken pÄ att könsorganen ocksÄ mÄste bli mycket kÀnsligare om de rakades var svindlande och mer Àn nÄgonsin lÀngtade jag efter att trÀffa en kvinna med rakat kön.

LÀs ocksÄ Kollegan som inte sov och En kvÀll pÄ motorvÀgen.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.