(43)

Nakanos secondhandbutik

ljudbok och e-bok


FöremÄlen som Àr till salu i Nakanos secondhandbutik Àr lika udda och hemlighetsfulla som de kunder som besöker affÀren för att inte tala om butikens personal. HÀr jobbar Hitomi, som egentligen egentigen saknar bÄde erfarenhet och kunskap för att sköta sitt jobb. Hon förÀlskar sig i affÀrens alltiallo Takeo och försöker febrilt att fÄnga hans intresse, men inser efterhand att man inte alltid ska lita pÄ vart hjÀrtat leder en. Samtidigt tar butiksÀgaren Herr Nakanos originella och underhÄllande personlighet och hemliga kÀrleksliv gÄng pÄ gÄng ut svÀngarna för historien och leder den in pÄ nya spÄr.

Nakonos secondhandbutik Àr en annorlunda historia om vÀnskap och kÀrlek som Àr svÄr att inte lÄta sig svepas med av. Bland brÄtet i butiken hÀnder det nÀmligen att ett fynd uppenbarar sig -- och varför skulle inte det ocksÄ gÀlla mÀnniskorna som kommer in genom dörren?



3.0

43 recensioner

Irene

2023-08-25

Personalen pÄ denna butik och deras relationer.

Nina

2023-07-15

Recension pÄ KARENINA.SE

Vendela

2023-07-11

Fina beskrivningar av omgivning och gav en trevlig kÀnsla, men hade dessvÀrre svÄrt att hÀnga med i storyn. Ger den en nytt försök en annan gÄng!