(101)

Murtagh

ljudbok och e-bok


Christopher Paolini Àr tillbaka med en ny berÀttelse frÄn Eragons vÀrld!

Ett Är har gÄtt i landet Alagaësia sedan den onde hÀrskaren Galbatorix död och vÀrlden har inte varit en sÀker plats för Murtagh och hans röda drake Törne. Inte sÄ konstigt med tanke pÄ att han först hjÀlpt Eragon och Varden i kampen mot Galbatorix, men sedan, pÄ slutet, bytt sida och stridit för den av galne hÀrskaren. Inte helt frivilligt, men vem fattar det?

Avskydda och utan vÀnner försöker de ligga lÄgt och hÄlla sig undan frÄn mÀnniskor, dvÀrgar och alver. Men nÀr Murtagh ÀndÄ vÄgar sig in i en stad och trÀffar andra mÀnniskor hör han vad de viskar om. Han kÀnner att nÄgot ondskefullt har börjat röra sig i skuggorna och det ligger en svag doft av svavel i luften.

SÄ börjar ett nytt episkt Àventyr till bÄde vÀlkÀnda och frÀmmande platser. Murtagh och Törne mÄste anvÀnda alla vapen och krafter de har, frÄn hjÀrna till armstyrka, för att hitta och besegra en mystisk hÀxa. En hÀxa som Àr sÄ mycket mer Àn man först kan tro. Det Àr en chans för drakryttaren att ta reda pÄ vem han verkligen Àr och vad han stÄr för nÀr hela vÀrlden vÀnt honom ryggen ...

"Murtagh" Àr en ny spÀnnande roman i serien om landet Alagaësia och Eragons vÀrld med drakryttare! Murtagh och Törne har varit lÀsarfavoriter (trots hans vacklande mellan olika sidor i kampen!) och det hÀr Àr perfekt bÄde för den som kliver in i den hÀr vÀrlden för första gÄngen liksom den som till sin stora glÀdje fÄr chansen att ÄtervÀnda till en Àlskad plats!

CHRISTOPHER PAOLINI skrev den första delen ("Eragon") redan som 15-Äring. Den blev en vÀrldssuccé nÀr han var 19 Är (2002) och sedan följde ytterligare tre delar ("Den Àldste", "Brisingr" och "Arvtagaren") samt en novellsamling ("Gaffeln, hÀxan och draken", 2018).

Pdf pÄ ordförklaringar - mejla till info@bonnieraudio.se


UpplÀsare: Tomas Bolme
LĂ€ngd:

4.4

101 recensioner

Caroline

2024-04-14

Ibland spÀnnande, men alldeles för seg.

Cameliont

2024-03-23

Klassisk fantasy! Lite vÀl lÄnga och detaljerade stridsscener dÀrför bara 4 av 5.

August

2024-01-28

Den bÀsta ljudboken jag lyssnat pÄ