(107)

Muren

ljudbok och e-bok


I mer Ă€n fyrtio Ă„r har Art Keller stĂ„tt vid frontlinjen i USA:s mest seglivade konflikt. Kriget mot drogerna. Det har blivit personligt. Han Ă€r besatt av att besegra de mexikanska kartellerna och strypa flödet av knark över grĂ€nsen – och av att slĂ„ ner en av vĂ€rldens mĂ€ktigaste, farligaste och mest förmögna mĂ€n, AdĂĄn Barrera, ledare för Sinaloakartellen. Till slut har han lyckats, men det har lĂ€mnat Ă€rr, bĂ„de pĂ„ in- och utsidan, kostat honom mĂ€nniskor han Ă€lskar och tagit en bit av hans sjĂ€l ...

NÀr Keller fÄr jobbet som chef för den federala narkotikapolisen DEA inser han att han genom att oskadliggöra ett monster har skapat ett nytt. Ett monster som orsakar kaos i Mexiko och har dödat tiotusentals mÀnniskor.

Barreras arv Ă€r den dödliga heroinepidemin som hĂ€rjar i USA, och nĂ€r Keller försöker stoppa den inser han att han Ă€r omgiven av fiender: mĂ€n som vill döda honom, politiker som vill krossa honom och Ă€nnu vĂ€rre – en nyvald president som gör affĂ€rer med just de knarkhandlare som Keller försöker stoppa. Nu ligger han inte bara i krig med kartellerna, utan ocksĂ„ med USA:s egen regering.

Med Muren avslutar Don Winslow sin episka trilogi om kriget mot drogerna – en hyllad, tĂ€t och fĂ€ngslande roman som rör sig frĂ„n Mexikos öken till Wall Street, frĂ„n Guatemalas slum till maktens korridorer i Washington, DC, och som ger röst Ă„t alla de mĂ€nniskor som fallit offer för det skoningslösa drogkriget.


UpplÀsare: Magnus Roosman
LĂ€ngd:

4.1

107 recensioner

Kjell

2020-11-26

Bra bok och lĂ€rorik 👍

Simon

2020-11-19

Fantastisk avslutning pÄ trilogin om kriget mot drogerna i Mexiko och USA. Synd att Nextory inte har de tvÄ första delarna i sitt utbud.