(36)

Morden i Marlow

ljudbok och e-bok


För att lösa ett ovÀntat mordfall, krÀvs en överraskande hjÀlte ...

77-Äriga Judith Potts i Marlow Àr en alltigenom lycklig kvinna: Hon bor för sig sjÀlv i ett vackert men aningen slitet hus i Arts and Craft-stil vid Themsens strand. Hon konstruerar korsord till The Times och glÀds över att det inte finns nÄgon man i hennes liv som talar om vad hon ska göra eller hur mycket whisky hon bör dricka.

En sen kvÀll, dÄ Judith tar sin dagliga simtur, blir hon vittne till det brutala mordet pÄ grannen med hus pÄ andra sidan av floden. DÄ polisen sedan inte vill tro henne, tar Judith lagen i egna hÀnder och börjar luska i saker och ting pÄ egen hand. Tillsammans med tvÄ osannolika vÀnner hon hittar under utredningens gÄng, bildar de Marlows egen lilla mordklubb.

Men nÀr ytterligare en död kropp dyker upp och de plötsligt verkar vara en Àkta seriemördare pÄ spÄren, har pusslet de bestÀmde sig för att lÀgga kommit att bli en fÀlla de kanske inte kan ta sig ur ...

"Morden i Marlow" Àr en pusseldeckare av bÀsta slag, dÀr engelskt smÄstadsgemyt, en excentrisk gammal dam och brutala mord Äterfinns bland ingredienserna.


UpplÀsare: Cecilia Nilsson
LĂ€ngd: