(67)

Mord enligt manus

ljudbok och e-bok


Manusförfattaren Sebastian Lager jobbar som lÀrare pÄ en manusskola för att försörja sig. En dag blir en av hans studenter gripen, misstÀnkt för att ligga bakom en kvinnas försvinnande, en kvinna som ocksÄ gÄr pÄ kursen. Som lÀrare till bÄda fÄr Sebastian en mÀngd förstahandsuppgifter i fallet och han bestÀmmer sig för att göra en true crime-podd av det. Podden gör att han dras in i utredningen allt mer och snart stÄr det klart för honom att det inte bara finns förbindelser till hans egen bransch utan Àven till hans privatliv.

I Mord enligt manus, den första boken om poddutredaren Sebastian Lager, fÄr vi följa med bakom kulisserna i tv-branschen dÀr konkurrensen i ordets sanna bemÀrkelse Àr mördande. Skickligt undersöker Dennis Magnusson de starka drivkrafter som kan finnas i prestige, fÄfÀnga och revansch.

Mord enligt manus Àr upplÀst och regisserad av HÄkan Julander, med röster frÄn Leif Andrée, Eva Melander och Love Antell.



3.4

67 recensioner

Adam

2023-09-30

Nej, tyvÀrr. Dramatiseringen och alla ljudeffekter förstör det lilla innehÄll som hade nÄgot som helst intresse för lÀsaren.

Sir

2023-08-13

Bra. Lite lÄngdragen stundtals.

Tanja

2023-07-06

SÄ bra upplÀgg i boken.