(1)

Mitt resegym i sex delar

e-bok


Mitt resegym i sex delar ingÄr i MÀstarnas metoder 1: HÀlsa.

Under de senaste tvÄ Ären har Timothy Ferriss intervjuat fler Àn 200 personer som presterar pÄ topp inom sina omrÄden: allt frÄn artister, atleter och militÀrer till forskare och vetenskapsmÀn.

Vad Àr det som gör dem speciella och vad har de för knep för att alltid leverera i vÀrldsklass? Vad gör de under dagens första 60 minuter? Hur ser deras trÀningsrutiner ut, och varför? Vilka böcker ger de oftast bort till andra? Vilka Àr de största nybörjarfÀllorna inom deras respektive omrÄden? Vilka kosttillskott tar de dagligen?

Intervjuerna har gjort Timothy Ferriss podcast The Tim Ferriss Show till den första i sitt slag som laddats ner över 100 miljoner gÄnger och i den hÀr boken har han samlat det allra bÀsta ur dem.

MÀstarnas metoder Àr en praktisk guidebok till hur du lyckas i livet, fullspÀckad med konkreta tips frÄn en lÄng rad av vÀrldens mest framgÄngsrika mÀnniskor.

»Den hÀr boken har förÀndrat mitt liv och jag hoppas att den ska göra samma sak för dig.« Timothy Ferriss

TIMOTHY FERRISS Àr en sensationellt framgÄngsrik entreprenör och bÀstsÀljande författare. Han talar sex olika sprÄk, driver pÄ resande fot ett multinationellt företag, har varit vÀrldsrekordhÄllare i tango, amerikansk mÀstare i kinesisk kickboxning och skÄdespelare i Hongkong. Han har tidigare skrivit succéböckerna 4-timmars arbetsvecka och 4-timmarskroppen.