(464)

Mitt liv med Bob

e-bok


BerÀttelsen om gatukatten Bob har gÄtt rakt in i tiotusentals svenska hjÀrtan.

Alla som lÀst och Àlskat boken dÀr James Bowen berÀttar hur han, vid ett lÄgvattenmÀrke i livet, stötte pÄ och tog hand om den sjuka och sjabbiga gatukatten som han valde att kalla Bob, fÄr hÀr Àntligen höra hur det gick sen ...

Katten följde James vart han Àn gick och James en hemlös och misslyckad musiker som hankade sig fram som gatumusikant och var beroende av sin dagliga dos metadon lyckades med Bobs hjÀlp ta sig sjÀlv i kragen och styra in sitt liv pÄ en bÀttre bana.

Efter det vet vi att James skrev ner berÀttelsen om sig och Bob, men hur gick det sen? Vad har hÀnt sedan dess?

I Mitt liv med Bob fortsÀtter James pÄ deras berÀttelse. VÀgen var alltjÀmt skakig nÀr den första boken kom ut, men med en klok katt vid sin sida kan man komma lÄngt. James berÀttar öppenhjÀrtligt om hur Bob fortsatt att vara hans skyddsÀngel, hjÀlpt honom genom tuffa perioder och t.o.m. livsfarliga situationer.



4.5

464 recensioner

Ewa

2023-03-10

Älskar den.

Ann

2023-02-20

SÄ bra och tÀnkvÀrd

Anders

2022-04-10

En otroligt hÀrlig mÄbra bok! SvÄrt att sluta lyssna. Den var spÀnnande, otroligt hur grym vÀrden och livet kunde vara för mÀnniskor och djur som blivit orÀttvist behandlade nÀr de inte ville nÄgot annat Àn att försöka överleva.