(13)

Miranda och den blå skålen

ljudbok och e-bok


Andra boken i Kerstin Sundhs klassiska äventyrsserie om Miranda

Miranda drömmer ofta om att bo i något av de fina husen i stan, att slippa vara en fattigunge. Fast ibland är det fint i stugan. Som till jul när mamma tar fram den blå skålen…

…den blå skålen som också dyker upp hos Lovisa i Storhöjden. Miranda anar inte att skålen är nyckeln till en stor hemlighet.

Miranda och den blå skålen är den andra boken i serien om Miranda från Åsbacken. Den första, Miranda och pärlhalsbandet, har blivit vald till en av »Sveriges hundra bästa böcker« av det svenska folket.

KERSTIN SUNDH [1912–2000] debuterade som författare sent i livet. Hennes barn- och ungdomsböcker hör till landets allra mest lästa och uppskattade samt finns översatta till tio olika språk.

»Miranda-böckerna är världens bästa böcker. De måste ni bara läsa!«

Amanda, 11 år, ur Kompisarnas Boktips



4.8

13 recensioner

Lykke

2022-06-07

Den håller tempo och är bra att lyssna på "On the road" . Det blir bäst på slutet så man har något att längta till kan man säga jag hoppas du tycker Samma och ha en otroligt upplevelse på nextory just nu kan man testa nextory i 30 dagar 🙀. Gå in på våran hemsida för att läsa mer. Vi kommer med nya otroliga delas varenda dag så ha ögonen öppna och ha en fortsatt bra upplevelse ❤️