(138)

Min supersmarta mobil

ljudbok och e-bok


Juno Àr tillbaka! Sommarlovet har just börjat och Juno och hennes bÀsta kompis Fairy tillbringar första veckan pÄ ett lÀger pÄ en 4H-gÄrd. Juno som Àr rÀdd för djur och tycker att det kÀnns lite lÀskigt att sova över hos Fairy Àr nervös inför lÀgret, men det ska bli roligt att spela in vloggar.

DessvÀrre möts de redan första dagen av ett jobbigt besked -- det Àr mobilförbud! Dessutom Àr de flesta mer intresserade av att festa pÄ kvÀllarna, eller att rida ut med hÀstarna till sjön fast det Àr förbjudet.

Juno och Fairy bestÀmmer sig för att trotsa mobilförbudet, vilket gör det hela lite mer uthÀrdligt. Men en morgon upptÀcker de att Fairys ÀlsklingshÀst Brilliant Àr borta. Alla misstÀnker att det festande tjejgÀnget har glömt stÀnga dörrarna i stallet. Men en dag hittar Juno nÄgot mÀrkligt i en av vloggarna ...

Bilder och filmer som hamnar i fel hÀnder eller pÄ nÀtet av misstag kan bli ett stort problem, men den hÀr gÄngen Àr det faktiskt den supersmarta mobilen som gör hela skillnaden -- och avslöjar kriminell verksamhet.



4.5

138 recensioner

Hella

2022-01-27

Jag vet inte varför men handlingen kÀndes lite weird. Men Àlskar Junos vlogg serien!

Anonym

2022-01-16

JĂ€ttebra

hebunn

2022-01-10

RÀtt sÄ bra bok:)